Veilig naar de fysiotherapeut

Nav de aangescherpte landelijke maatregelen mbt de aanpak van het coronavirus gelden vanaf heden de volgende regels:

mondkapjes: wij willen u verzoeken bij het bezoeken van onze praktijk een mondkapje te dragen. Onze fysiotherapeuten dragen ook een mondkapje. Voor in    zowel de behandelkamer als de oefenzaal geldt voor u en de therapeut, dat als de 1 ½ meter gewaarborgd kan worden, het dragen van een mondkapje niet noodzakelijk is.

afstand: houd 1 ½ meter afstand waar mogelijk

hygiëne: desinfecteer uw handen bij binnenkomst en wanneer u de praktijk verlaat. Hiervoor is desinfectiemiddel beschikbaar in de wachtkamer en in de oefenzaal. Hoest en nies in uw elleboog

wachtkamer: er kunnen maximaal drie personen tegelijk plaatsnemen in de wachtkamer. Zijn alle stoelen bezet? Dan vragen wij u even buiten te wachten. Uw therapeut komt u daar halen.

begeleiding: chauffeurs en begeleiders willen wij verzoeken buiten of in de auto te blijven en de praktijk niet te betreden. Wilt u weten of hierop voor u een uitzondering gemaakt kan worden? Neem gerust contact op, dan kunnen we samen tot een oplossing komen.

looproute: volg zoveel mogelijk de looproute in de praktijk.

afbellen bij klachten: als u of een huisgenoot klachten heeft die zouden kunnen duiden op het corona-virus, dan willen we u dringend verzoeken uw afspraak bij ons te annuleren. Twijfelt u? Bel ons vóór uw afspraak op zodat we uw situatie kunnen bespreken.
Voor onze therapeuten geldt uiteraard ook dat zij bij ziekteverschijnselen niet naar de praktijk komen. Wij hopen op uw begrip wanneer uw afspraak daarom gewijzigd wordt.
handdoek: neem een grote handdoek mee naar de praktijk

Wat belangrijk blijft:

houd 1 ½ meter afstand
was regelmatig uw handen
hoest en nies in u uw elleboog
blijf thuis bij klachten

Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat de reguliere zorg zoveel mogelijk door kan gaan. Zorg goed voor uzelf en voor de ander!