Expositie

Beste bezoeker,

Tijdens uw bezoek aan “De Driehoek” kunt u deze maand genieten van een wel heel bijzondere expositie in de hal en wachtruimte. Graag stel ik mezelf kort aan u voor en geef een korte toelichting op de expositie welke ik mag houden in de maanden januari en februari 2023.

Mijn naam is Wilco Flipse, geboren en getogen in Middelburg in het mooie Zeeland. Al enkele jaren maak ik vele natuurfoto’s en sinds de laatste jaren hou ik mij ook bezig met het prepareren van vogels en kleine zoogdieren. En nu zal de één denken, “deze dode dieren horen thuis in de natuur als voedsel” en weer een andere reactie is ”wat is dit prachtig”… Maar graag vertel ik u iets meer…..

De meeste dieren welke u ziet of welke ik zelf of in opdracht mag prepareren zijn helaas te vroeg overleden, dit kan zijn in het verkeer of door tegen een raam of object te vliegen.

Zelf vind ik dit zo zonde en ik ben dan blij dat ik het mooie ambacht mag uitoefenen om deze beestjes zo een waardig tweede leven te geven….

Kijk maar eens recht in de ogen van de oehoe of zie de kerkuil loeren op een muis, het is toch net echt zou je denken. En dat is het “echte vak” …..het zo echt mogelijk en natuurgetrouw opzetten.

Geniet dus van deze prachtige en natuurlijke expositie 

 

Prepareer Atelier Middelburg
Wilco Flipse
zeeuwsepixsels@gmail.com
www.zeeuwsepixsels.org

 

Prepareer Atelier Middelburg KVK 88370100
U kunt bij ons terecht voor verkoop in, en het opzetten van vogels en kleine zoogdieren
Wij doen geen huisdieren…