Expositie

“Om je even een kijkje te geven in de rode draad in mijn leven: creatieve oplossingen zoeken, nieuwe dingen aanpakken, aan ideeën geen gebrek.

Ik heb voor het exposeren op De Driehoek een paar landschappen gekozen allen in acryl. Nieuw is het laten zien van mijn tekenwerk, iets wat ik de laatste jaren steeds meer ben gaan doen. Voorheen vooral in vakanties maar nu ook regelmatig buiten of binnen, net zo iets zich voor doet. Zo ben ik ook bij de Urban Sketchers gegaan.
De tekening van de Machinefabriek in Vlissingen is van enkele weken geleden, gemaakt met de Urban Sketchers van Middelburg en Vlissingen

Het leuke van de vitrinekasten is het laten zien van waar het allemaal begint, een schetsboekje en een potlood en een klein aquareldoosje met een kwastje. Gewoon in je rugzak of je tas. En kijken hè, vooral goed kijken en gewoon beginnen, veel doen. De aquarellen van mijn reizen naar Ladakh komen bv uit zo’n boekje.

Sinds 2011 woon ik in Middelburg en ben ik actief bij Panorama Walcheren in Vlissingen. Ik heb ook met kinderen geschilderd en portretten in opdracht gemaakt.”

Marijke Kluijtmans.