Expositie

In onze ruime hal kunt u genieten van wisselende exposities. Elke twee maanden is er een nieuwe kunstenaar te bewonderen. Er kunnen werken opgehangen worden en voor kleinere staan er twee vitrines om te gebruiken. Heeft u ook interesse om bij De Driehoek te exposeren, neem dan gerust contact op met Els Baas.

De komende maanden is er een verrassende, afwisselende expositie van  Arjen Meulmeester (60 jaar). Hij is geboren en getogen in Veere en woont tegenwoordig in Grijpskerke.

“Ik ben altijd al bezig geweest om dingen van hout of metaal te maken, mijn inspiratie haal ik uit boeken over oude ambachten en van kunstenaars. Het maken van mooie dingen van hout of metaal uit afval is voor mij een uitdaging; materialen een tweede leven geven. Het snijden van paardenmessen heb ik mij zelf aangeleerd, waar ook veel over te vinden is in boeken waar collega snijders over geschreven hebben.

Het zelf ontwerpen van paardenmessen ik doe graag.

Het maken van aquarellen, pentekeningen vind ik ook leuk om te doen. Sinds kort maak ik ook de lijsten, oa uit staal zodat ze een geheel vormen. De rockabilly aquarel is daar een voorbeeld van. In opdracht dingen maken en ontwerpen is altijd spannend maar enorm uitdagend.

Verder het restaureren van oude paneeldeuren en ornamenten uit oude panden geeft ook veel inspiratie en ik vind het mooi dat het behouden blijft. Als je eenmaal besmet bent met het dingen creëren, zijn de mogelijkheden en uitdagingen eindeloos.

Laat je inspireren door mijn eerste expositie en schrijf een stukje in het gastenboek. Dat zou ik enorm op prijs stellen.”