Expositie

In onze ruime hal kunt u genieten van wisselende exposities. Elke twee maanden is er een nieuwe kunstenaar te bewonderen. Er kunnen werken opgehangen worden en voor kleinere staan er twee vitrines om te gebruiken. Heeft u ook interesse om bij De Driehoek te exposeren, neem dan gerust contact op met Els Baas.

De komende maanden hangen er prachtige tekeningen en aquarellen (herfstsfeer) van Leo Groenleer.

Wat is botanische kunst?

Een botanische tekening of schildering van een plant toont een gedetailleerde en wetenschappelijk verantwoorde weergave van een plant of delen van een plant, met aandacht voor de specifieke kenmerken die de plant van andere onderscheidt. De afbeelding kan een prototype of een portret van een individuele plant zijn.

Over Leo Groenleer

De liefde voor tuin, bloemen, planten en de natuur in het algemeen is de basis van mijn hobby botanisch tekenen en aquarellen. In 2014 kreeg ik voor mijn verjaardag een cursus botanisch tekenen. Nu is het naast tuinieren mijn grootste hobby. De tekeningen en aquarellen zijn allemaal gemaakt van planten en bloemen die bij mij thuis in de tuin te vinden zijn. Zo heb ik dubbel plezier van mijn hobby’s tuinieren en tekenen.

Voor aankoop van de aquarellen kun je contact opnemen met Leo: Tel.: 06 20131514 of mailen.