Sporten met hersenletsel (NAH)

Laat uw brein niet zitten en kijk wat bewegen voor u kan betekenen!

De Hersenstichting heeft samen met de Edwin van der Sar Foundation een project opgestart (‘Meet Me At The Gym’) voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Ook FysioFitness De Driehoek biedt mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) een sportprogramma op maat.

FysioFitness De Driehoek is één van de beweegcentra die gecertificeerd is als ‘Fitvak Leefstijl- en Preventiecentrum’. Hierdoor kunnen o.a. mensen met NAH bij ons sporten in een veilige omgeving met instructeurs die speciaal zijn opgeleid om deze doelgroep te begeleiden. Wij garanderen een geschikte sportomgeving zonder al te veel prikkels en persoonlijke aandacht.

Vaak zien we dat wanneer de mensen met NAH klaar zijn met revalideren in een ‘gat’ vallen met betrekking tot het bewegen. Een ‘reguliere sportschool’ is vaak net een brug te ver voor mensen met hersenletsel. Wij willen deze doelgroep aanmoedigen om meer te gaan bewegen.

Wij hopen dat het F!tvak keurmerk Hersenletsel helpt om mensen met hersenletsel weer aan het sporten te krijgen. Dat is iets waar we als FysioFitness De Driehoek graag aan bijdragen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jorden Louwerse. Of bel 0118-591334.