Nieuwe collega Marisa Mol

Mijn naam is Marisa Mol. In juni 2022 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool. Per 1 oktober ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Fysiotherapie De Driehoek.

Ik ben een bezige bij. Regelmatig ben ik op de atletiekbaan te vinden, waar ik me vooral bezig houd met de sprintnummers. Naast de atletiek rijd ik paard.

Wat ik leuk vind is de diversiteit binnen de fysiotherapie. In mijn stages heb ik veel verschillende patiënten gezien. Zo heb ik bijvoorbeeld meegekeken op de IC in het ziekenhuis en bij fanatieke sporters op het veld.
Ik houd van een actieve aanpak en heb gemerkt dat dat op ieder niveau goed kan werken. Daarnaast vind ik het belangrijk om patiënten goed te informeren en samen tot een goed behandelplan te komen. Zo werken wij samen aan het oplossen van de klacht voor nu en in de toekomst.

Welkom Marisa, we zijn blij dat jij het team van Fysiotherapie De Driehoek komt versterken!